3 llimones o 10 maduixes grans
3/4 de vas de sucre (vas d’aigua)
400 dl. De nata per muntar
1 sobre gelatina neutre
300 gr. De formatge philaderfia
Gelatina de llimona o de maduixa
Temps aprox.:
45 minuts
Preparació:
Posar totes les làmines de la gelatina neutre en un vol amb aigua per a que s’estovin. En un recipient barregeu el formatge i el sucre.
Per una altra banda muntar la nata i ho barrejarem junt amb la nata i el sucre. Posarem a escalfar el suc de les llimones, no ha de bullir, així que estigui calent ho traurem del foc i hi afegirem les làmines de gelatina neutre a poc a poc sense deixar de remenar. Un cop desfeta la gelatina amb la llimona, ho afegim al recipient on hi ha el formatge la nata i el sucre i ho remenem a poc a poc fins que quedi tot ven barrejat.
Ho posaren en un motllo i Ho col•locàrem a la nevera.
Un cop esta fred i compacta es fa el sobre amb la gelatina de llimona tal com ho indiquen les instruccions del sobre.
Deixar refredar una mica la gelatina de llimona i afegir-la damunt del pastis a poc a poc.
No hay comentarios:
Publicar un comentario