125 gr de sucre
300 gr de farina
1 cullerada de llevat Royal
3 ous i ratlladura de pell de una llimona
Temps aprox.:
1 hora
Preparació:
Batrem la mantega i el sucre fins a formar una pasta fina i blanca. A part es baten dos ous i es barreja tot junt. Es va afegint la farina a poc a poc, el llevat i la ratlladura de la llimona. Es pasta fins a aconseguir una massa llisa (si convé s’hi afegeix una mica més de farina). S’aplana la massa damunt del marbre de la cuina amb un corró, es tallen els blaiets amb un talla pastes ovalat i es marquen amb el marcador de Sant Blai. Es bat l’ou sobrant, es pinten amb un pinzell i es col•loquen sobre una llauna del forn untada d’oli. Es couen al forn a temperatura moderada durant 15minuts aproximadament. Es deixen refredar i es treuen de la llauna.
Estris recomanats:
Talla pasta
Marcador de Sant Blai
No hay comentarios:
Publicar un comentario