400 gr. De senglar
2 seves
10 seves petites
2 pastanagues
250 ml de vi negre
100 ml de vi blanc
200 ml de braó de carn
1 tassa de cafè de brandi
1 ramell de lleuré i romaní
1 guindilla
Sal, pebre i un raig d’oli d’oliva
farina
Temps aprox.:
2 hores
Preparació:
En una cassola hi posarem el senglar a marinar amb les, seves, pastanagues, vi negre, vi blanc, brandi, lleuré i romaní, guindilla la sal i el pebre un dia abans.
En una cassola hi posarem el senglar juntament amb el marinatge, el taparem i el posarem a foc lent. En arrancar el bull hi afegirem el braó taparem hi deixarem fer fins que sigui tou, uns 60 minuts aproximadament.
El traure’m del foc, pesarem la salsa pel xines i la espessirem amb ferina.
Saltejarem les seves petites amb una mica d’oli per la guarnició.
No hay comentarios:
Publicar un comentario