700 gr. De farina
300 ml. Oli d’oliva
800 ml d’aigua
sal al gust
morcilla de Albox
xoriç
llom
tomàquet
pebrot
Temps aprox.:
1 hora
Preparació:
Posarem l’oli uns 300 ml. en una paella, fregirem els tropezones/ i els reservarem.
En una “miguera” posarem l’aigua, i afegirem la sal al gust, la farem bulli i quan veiem que esta arrancant el bull i afegirem la farina, la remenàrem amb una espàtula de ferro i durant tota la cocció no deixarem de remenar-la amb moviments de tomba i tomba i amb sentit transversal per que la farina es vagi coent i es formin les “migas”.
Quan ja estan una mica fetes i afegírem l’oli, dos terceres parts, la resta la reservarem per si ens fes falta. No deixarem de remenar en cap moment, quan les “migas” agafin un color daurat les tastarem i si ja estan cuites,
Ele, eleee, eleeee aixo està ummmm!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario