1,5 kg. De Cap i tripa
2 cebes gronses
2 tomàquets madurs
3 grans d’all
1 guindilla o dues
Pebre negra i pebre vermell
Sal , oli
1 got de cafè de conyac
1 got d’aigua
1 cullerada de farina
100 gr. De xoriço
Temps aprox.:
45 minuts
Preparació:
En una olla grossa hi posarem el cap i tripa nets, ho cobrirem amb aigua, posarem una guindilla y una mica de sal durant uns 15 minuts.
En una casolà i posarem oli, sofra girem la seva, quan ja estigui una mica rosa y afegirem els tomàquets rallats l’all picat i el xoriço, una mica de sal, pebre negre, una guindilla i pebre vermell. Ho deixarem coure uns 5 minuts, afegirem el conyac l’aigua i la farina, ho deixarem coure uns 5 minuts mes, hi posarem el cap i tripa fins que estigui fet uns 30 minuts aproximadament. Ho provarem de sal i de picant, si cal hi podem afegir aigua.
No hay comentarios:
Publicar un comentario