10 de febrero de 2011

Cargols (per a 4 persones)

Ingredients:

1 kg. De Cargols
2 cebes gronses
2 tomàquets madurs
3 grans d’all
1 guindilla o dues
Pebre negra i pebre vermell
Sal , oli
1 got de cafè de conyac
1 got d’aigua
1 cullerada de farina
100 gr. De xoriço
250 gr. De Costella de porc
100 gr. De pernil

Temps aprox.:

50 minuts

Preparació:

En una olla grossa hi posarem els cargols, ho cobrirem amb aigua freda, posarem una guindilla y sal durant uns 45 minuts aproximadament.
En una casolà i posarem oli, sofra girem la seva, quan ja sigui una mica rosa y afegirem els tomàquets rallats l’all picat i el xoriço, les costelles i el pernil, una mica de sal, pebre negre, una guindilla i pebre vermell. Ho deixarem coure uns 5 minuts, afegirem el conyac l’aigua i la farina, ho deixarem coure uns 5 minuts mes. En una paella i posarem els cargols enfarinats prèviament i els sofra girem una mica. Els posarem a la casolà amb el sofregit i deixarem coure uns 10 minuts Ho provarem de sal i de picant, si cal hi podem afegir aigua.

No hay comentarios:

Publicar un comentario