9 de febrero de 2011

Sèpia amb pèsols (per a 4 persones)

Ingredients:

4 sèpies
250 gr. de pèsols
1 ceba
2 tomàquets madurs
Sal
Oli d’oliva
Pebre vermell picant al gust
1 got de vi blanc
1 got d’aigua
½ got de vermut
2 alls

Temps aprox.:

1 hora

Preparació:



Farem bullir els pèsols fins que estiguin cuits. En una paella amb una mica d’oli hi farem la ceba tallada petita, ratllarem el tomàquet y l’hi afegirem juntament amb els alls trinxats. En una altra paella hi farem la sèpia amb una mica d’oli d’oliva quant estigui feta la reservarem.
En una casolà hi posarem el sofregit, la sèpia, el got de vi, el got d’aigua, el vermut. Hi afegirem la sal i el pebre al gust i ho taparem. Quant comenci a bullir baixarem el foc y ho deixarem coure uns 5 minuts, afegirem els pèsols hi ho deixarem un parell de minuts mes.
Ho provarem de sal i pebre i si cal o corregirem. Hi podem posar una mica de farina per espasi el suc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario