9 de febrero de 2011

Coulant (10 a 12 unitats)

Ingredients:

250 gr. “Mantequilla” sin sal
250 gr. xocolata per fondre
5 ous
5 rovells d'ou
125 gr. Sucre
100 gr. Farina
20 porcions de xocolata

Temps aprox.:

30 minuts

Preparació:

Fondre la xocolata amb la mantaquilla al bany maria. Treure’l del foc i afegir-hi els ous i les iemes, barrejar-ho be, afegir-hi el sucre i tornar-ho a barrejar. Finalment hi posarem la farina que abans haurem passat per un colador i ho barrejarem tot molt be.
Omplirem els motlles deixant un dit fins el cim i hi posarem dintre dos porcions de xocolata en cadascun. Hu farem coure al forn uns 8 o 10 minuts a 180 graus.
Els podem congelar i abans de servils els escalfarem al Micro ones un parell de minuts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario