2 de marzo de 2011

Sacher de xocolate

Ingredients:

9 ous
300 gr. de farina aprox.
200 gr. de sucre aprox.
300 gr. xocolata de desfer
50 gr. de mantega
½ tassa de cafè de whisky
200 gr. melmelada de maduixa

Temps aprox.:

1 hora

Preparació:

Pesarem nou ous amb closca i la meitat del pes serà el que posarem de farina. Pesarem sis ous amb closca i el pes serà el que posarem de sucre.
Amb l’ ajuda d’ una batedora muntarem les nou clares a punt de neu. En un altre cossi batrem els nou rovells. En la batedora a una marxa petita afegirem a les clares ja muntades el sucre, els rovells i la farina tamisada per aquest ordre.
Posarem la massa en el motlle i ho intruirem al forn durant 45 minuts a 170 graus. Traurem el pastís del forn i ja tindrem la base per fer la sacher.
La partirem per la meitat i la farcirem amb la melmelada de maduixa dins. En un cossi hi posarem la mantega i la desfarem. Després afegirem la xocolata a trossos i el whisky i ho remenarem sense parar fins que estigui desfeta. Amb l’ajuda d’ una espàtula i amb una mica de cura repartirem la xocolata per damunt i els costats del pastís fins que quedi tot cobert de xocolata. Ho deixarem refredar i el posarem a la nevera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario