11 de julio de 2011

Cuadrats de patata i tunyina (per a 4 unitats)

Ingredients:

1,4 kg de patates
200 gr. d’olives sense pinyol
12 barretes de cranc
1 fulla de llorer
Sal
Oli d’oliva
5 cullerades maionesa
Ketchup
2 grans d’all
320 gr. de tonyina amb conserva

Temps aprox.:

1 hora

Preparació:

Pelarem les patates i les posarem a bullir en una cassola junt amb els alls i el llorer. Hi posarem dues cullerades de sal (culleres de cafè) i un rajoli d´oli. Quan estiguin les patates toves les traurem del foc i les escorrerem, hi posarem una mica d’oli i amb l’ajut d’una forquilla les desfarem fins que quedi una massa uniforme.
En un plat desfarem la tonyina amb una forquilla, i la barrejarem amb la maionesa una mica de ketchup, les olives i les barretes de cranc que ho haurem tallat tot molt petit.
Amb l’ajut d’un motlle quadrat, posarem una capa de patata, una capa de la barreja de tonyina i una altra capa de patata.
Ho guarnirem amb la maionesa i el ketchup.
Aquest plat està obert a la imaginació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario