1,4 kg de patates
200 gr. d’olives sense pinyol
12 barretes de cranc
1 fulla de llorer
Sal
Oli d’oliva
5 cullerades maionesaKetchup
2 grans d’all
320 gr. de tonyina amb conserva
Temps aprox.:
1 hora
Preparació:
Pelarem les patates i les posarem a bullir en una cassola junt amb els alls i el llorer. Hi posarem dues cullerades de sal (culleres de cafè) i un rajoli d´oli. Quan estiguin les patates toves les traurem del foc i les escorrerem, hi posarem una mica d’oli i amb l’ajut d’una forquilla les desfarem fins que quedi una massa uniforme.
En un plat desfarem la tonyina amb una forquilla, i la barrejarem amb la maionesa una mica de ketchup, les olives i les barretes de cranc que ho haurem tallat tot molt petit.
Amb l’ajut d’un motlle quadrat, posarem una capa de patata, una capa de la barreja de tonyina i una altra capa de patata.
Ho guarnirem amb la maionesa i el ketchup.
Aquest plat està obert a la imaginació.
No hay comentarios:
Publicar un comentario