270 g de farina
2 ous
125 ml de llet
125 d’anís
1 pessic de sal
1 sobre de Royal
2 pomes mitjanes3 cullerades de sucre
oli de girasol
Temps de preparació:
30 minuts aprox.
Per fer la crema
3/4 litre de llet
1 sobre de flam potax6 cullerades de sucre
la pell de mitja llimona
3 rovells d’ou
1 branca de canyella
Preparació:
Separarem les clares dels rovells d’ou y les posarem a punt de neu, ratllarem les dues pomes i les reservarem.
Tots els ingredients es barregen en un cassó hi ha de quedar una massa líquida.
En una paella petita hi posarem força oli, i quan estigui ben calent es tira la massa amb dues culleres , una de plena i l’altre per poder fe la forma del bunyol. Si tenim una fragidora millor.
Quan estiguin ben rossos els traurem, deixaem que es refredin i els empolsinarem amb sucre . Apa ja estan apunt per menjar.
Els bunyols els podem farcir de crema que la farem de la següent manera:
Posem la llet al foc amb la pell de la llimona. En reservarem una mica de llet per desfer el potax i els rovells d’ou, quan la llet bull s’hi tira el sucre i seguidament la resta d’ingredients i ho deixem bulli 3 minuts. Deixarem refredar la crema i farcirem els bunyols.
No hay comentarios:
Publicar un comentario