20 de enero de 2011

Caldo de carbassa (per a 8 persones)


Ingredients:

¼ de gallina o pollastre
3 ossos espinada de porc salats
2 trossos de morro o orella de porc salats
1 tros cua de porc salada
1 os de vedella
1 os de pernil salat
Una mica de col, patata porro i un de tronc d’àpid
1 pilota, amb carn picada, pa, julivert, ferina.
1,5 quilos de carbassa pelada
150 gr. d’arròs
150 gr. de fideus

Temps aprox.

2,5 hores

Preparació:

Posarem 5 litre d’aigua en una olla i hi posarem dins la gallina, els ossos, el morro, la orella, la cua, la col, la patata, el porro, l’àpid y la pilota que haurem fet. Ho deixarem bullir tot junt durant dues hores.
Traurem la carn d’olla i la reservarem amb una mica de caldo, colaren el caldo i hi posaren la carbassa dins el caldo tallada a trossos i palada i afegirem ½ litre d’aigua ho deixarem bullir una mitja hora.
Triturarem amb el minipimer tot i hi afegírem l’arròs i els fideus ho deixarem coure uns deu minuts mentre ho remenem vigilan que no s’enganxi. Servirem la carn d’olla i el caldo per separat.






No hay comentarios:

Publicar un comentario