26 de enero de 2011

Crêps (per 8 unitats)

Ingredients:


125 g De farina
2 ous
250 ml De llet
60 g De mantega desfeta fins que estigui fosca
15 g de sucre
oli d’oliva

Temps de preparació:

30 minuts aprox.

Preparació:


Tots els ingredients es barregen el un bol i ha de quedar bastant líquid.
En una paella es posa una goteta d’oli d’oliva, i quan estigui calenta es tira una cullerada de la barreja i s’estén per tota la paella.
Quan comenci a fer bombolles per la superfície i les vores es tornin lleugerament fosques es desenganxa amb un ganivet paleta i se lo dona la volta, fins que estigui cuita. Es couen amb uns 1 o 2 minuts per cada costat.
Es reserven en un plat, i es poden farcir al gust. Les dolces amb xocolata, melmelada, sucre,... i les salades amb formatge i salmó, amb xampinyons,....

No hay comentarios:

Publicar un comentario