100 gr. de “mantequilla”
100 gr. de farina
200 gr. de pernil serra
1 ceba
1 gra d’all
1 l. De llet
1 ramet de julivert
Per revosar-les
Farina
3 ous batuts
Pa rallat
Oli d’oliva verge
Temps aprox.:
1 hora
Preparació:
Posa la “mantequiilla” a fondre en una cassola. Talla la ceba i l’all a trossos petits i l’hi afegeixes, ho sofregirem, quant la ceba estigui cuita hi afegirem el pernil que haurem passat per la picadora. Ho deixarem sofregir tot junt uns cinc minuts sense deixar de barrejar-lo.
Hi posarem la farina i ho barrejarem tot molt be i sense deixar de barrejar, hi anirem afegint la llet a poc a poc ho treballarem duran uns 20 minuts hi afegirem el julivert que haurem picat abans vent finet.
Ho posarem en una safata, untarem amb “mantaquilla” la part superior, taparem amb paper film i ho posarem a la nevera a refredar.
quant la massa estigui freda, mollejarem les croquetes, les enfarinarem, pesarem per l’ou batut y pa ratllat.
Les fregirem a la paella cobertes d’oli o millor en una fregidora si la tenim.
No hay comentarios:
Publicar un comentario