800 g de faves desgranades 200 g de costella de porc
200 g de botifarra negra 100 g de cansalada viada
2 grans d’all
1 ceba
1 tomàquet madur
Oli d’oliva 1 ramet: llorer, julivert i menta
Sal
Temps de preparació:
30 minuts aprox.
Preparació:
En una cassola de terra es fregeix la costella trossejada i la cansalada a daus amb l’oli d’oliva.
Quan està ben rossa s’hi posa la ceba i s’enrosseix.
Després s’afegeix el tomàquet ratllat i quan està ben fregit s’afegeixen els dos granets d’all i la botifarra negra a trossets, i es deixa coure una mica.
Tot seguit posarem 300 g d’aigua calenta i als 5 minuts, quan bull, s’afegeixen les faves, remenant-ho sovint. Assaoneu-les i afegiu el ramet, fins que les faves estan cuites.
No hay comentarios:
Publicar un comentario