15 de enero de 2011

Paella marinera (per a 4 persones)

Ingredients:

280 g d’arròs del Delta
200 g de fumet de peix
1/2 culleradeta de pebre vermell
4 gambes
4 escamarlans
100 g de musclos
50 g de cloïsses
1 sípia mitjana
1 ceba
1 gra d’all
1 tomàquet madur
1/2 pebrot vermell
4 filets de safrà
Sal i oli

Temps de preparació:

45 minuts aprox.

Preparació:


Per fer el fumet es compra un quart de quilo de peix de roca i es tira amb aigua i una mica d’oli i sal. Quan fa una mitja hora que bull es passa pel minipimer i es cola.
A la paella es posa una mica d’oli i es fregeixen les gambes i els escamarlans amb una mica de sal, banda i banda. Es reserven en un platet.
En la mateixa paella s’hi posa la sípia, i quan està una mica rossa s’afegeixen els musclos i les cloïsses. Després que hagin tret el seu suquet es treuen i també els reservem.
En aquest moment s’hi posa la ceba, l’all i el pebrot tot ratllat. Quan la ceba està ben rossa, i sembla melmelada, s’hi tira el tomàquet que haurem ratllat. Una vegada està cuit, hi posarem tot el peix que prèviament havíem reservat i l’arròs, juntament amb el pebre vermell. Quan està ben barrejat, afegirem el fumet de peix, que haurà estat bullint, i el safrà. Es remena bé i es deixa bullir uns 15 minuts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario