1 kg de vedella (llata)
3 tomàquets madurs i mitjans
2 cebes
150 g d’oli
100g de llard
¼ l de vi blanc o 150g de conyac
sal
farina blanca
Temps de preparació:
1h 45 minuts aprox.
Preparació:
Tallarem el tall de vedella finet i posarem una mica de sal. El passarem per farina i per la paella amb una mica d’oli sense fer-ho massa.
Posarem una cassola al foc amb una mica d’oli i afegirem la ceba ratllada i quan estigui mig feta hi posarem els alls, i quan hi sigui rossa, afegirem el tomàquet ratllat. Un cop estar cuit hi afegirem el vi blanc o el conyac, i el deixarem una estoneta fins que es rebaixi. En la paella que hem fregit la vedella tirarem una mica d’aigua i quan estigui calenteta tirarem tot el suc amb la resta d’ingredients del sofregit.
En aquest moment, hi afegirem la vedella i haurà de està ben coberta amb el suc, si no es així afegirem una mica d’aigua calenta fins que estigui coberta.
La deixarem tapada a foc lent durant una hora, remenant-la sovint per evitar que s’enganxi.
No hay comentarios:
Publicar un comentario