6 ous durs
200 g carn picada de porc
1 ceba
1 tomàquet
farina
Sal i oli
Temps de preparació:
45 minuts aprox
Preparació:
Es bullen el ous, els pelem, els partim en meitats longitudinals i separem el rovell de la clara.
En una paella hi posarem una mica d’oli i sofregirem la ceba. Quan estigui ben rossa, afegirem un tomàquet ratllat. A mig fer el tomàquet s’agrega la carn picada i s’assaona. Un cop tot ben fregit hi tirarem el rovell dels ous durs i ho barrejarem bé. S’agafa una cullera i s’omplen els ous.
Seguidament, es posa un quart de litre de llet al foc. A banda es desfà una cullerada sopera de farina ben plena amb una mica de llet, que s’afegirà a la resta de llet quan bulli i hi tirarem un xic de sal. Es deixa bullir uns 7 minuts amb el foc ben baix.
Seguidament col•locarem els ous farcits en una safata del forn i hi tirarem pel damunt la beixamel amb una mica de formatge ratllat. Introduirem la safata al forn fins que els ous estiguin ben rossos i la traurem.
No hay comentarios:
Publicar un comentario