Ingredients:
400 g de sucre
150 g de patata
1 culleradeta de cafè d’essència de vainilla
1/2 culleradeta de cafè d’essència de llimona
1 ou
250 g de pinyons
50 g ametlles senceres
100 g ametlla picada
Temps de preparació:
3 hores aprox.
Preparació:
Es bull la patata pelada i quan està cuita i calenta s’aixafa i es barreja amb el sucre, s’hi posa l’essència de vainilla i de llimona, i mig ou batut. Quan tot està ben remenat hi afegim la farina d’ametlla.
Quan tenim la massa feta es tapa amb un drap i la deixem reposar dues hores com a mínim.
Seguidament es fan els panellets amb una quantitat petita de pasta.
Es poden guarnir amb pinyons, ametlles o altres ingredients segons el gust, i es pinten amb l’altre meitat d’ou.
S’unta una safata de forn amb mantega i es posen les boletes de panellets a sobre. Es fiquen al forn a 180 graus fins que agafin just el color.
No hay comentarios:
Publicar un comentario