19 de enero de 2011

Peus de porc amb fredolics (per a 4 persones)

Ingredients:

5 peus de porc
300 g de fredolics o un altre bolet
sal
pebre
pa ratllat
Oli
All
Julivert

Temps de preparació:

3 hores aprox.

Preparació:

Posarem a bullir els peus de porc en una cassola amb sal i aigua.
Quan estiguin ben cuits, es treuen i es desossen, i es tallen ben petits.
Agafarem els bolets, i en una paella amb una mica d’oli els sofregirem. Quan estan ben sofregits s’hi tira una mica de farina all i julivert ben talladet a la juliana.
Un cop estiguin fets, s’afegiran els peus i després d’un parell de voltes els treurem del foc.
Ho col•locarem en motllos tipu flamera i es deixen refredar a la nevera.
Quan arribi l’hora de dinar, posarem els motllos en una safata de forn, i tirarem per damunt una mica de pa ratllat. Els tindrem al forn fins que siguin rossets i calents.
Ho desetmollarem en un plat i ja es poden servir.


No hay comentarios:

Publicar un comentario