15 de enero de 2011

Pastís de formatge

Ingredients:

400 g de Philadelphia
8 rovells d’ou
6 cullerades soperes de farina
5 cullerades soperes de sucre
2 cullerades de cafè de vainilla ensucrada
250 g de llet
125 g crema de llet
Mantega

Temps de preparació:

1 hora aprox.

Preparació:

Separarem les clares dels rovells de l’ou, i les posarem a punt de neu.
En un bol barrejarem tots els ingredients menys les clares, que les afegirem quan aquests estiguin ben barrejats.
La massa del pastís s’ha de posar en un motlle desmuntable pels costats, cobrint-lo amb paper d’alumini i untant-lo amb mantega.
Introduirem el motlle al forn a 180 graus, 45 minuts aprox.
El pastís pujarà molt, quan estigui ben ros el punxarem per comprovar que estigui ben cuit i el traurem del forn.
L’hem de deixar refredar 20 minuts, i ja podem treure’l del motlle i deixar-lo a la nevera fins que ens el mengem.


No hay comentarios:

Publicar un comentario