500 g peix de roca
100 g de gamba vermella
200 g de rap
100 g de musclos
200 g d’arròs del delta
1 ceba
mig gra d’all
1 tomàquet madur
Sal, oli i pebre vermell
Temps de preparació:
1 hora aprox.
Preparació:
Disposem l’oli en una paella per passar tot el peix amb un xic de sal.
Pelarem les gambes, i amb el rap i la resta de peix es reserva.
En el mateix oli sofregim una ceba, l’all i un tomàquet ratllats, tirant una mica de pebre vermell.
Es tira el sofregit de la paella amb dos litres d’aigua i el peix reservat. Ho posem a bullir a foc normal durant mitja hora.
Una vegada bullit es treu el peix i el fumet es cola, per tornar a afegir el peix, menys els musclos i les gambes, i passar-ho pel minipimer.
Se li afegeixen els musclos sencers sense closca i les gambes.
Es tira l’arròs i es deixa bullir uns 12 minuts, i ja tenim la sopa feta ben calenteta.
L’arròs es pot substituir per pa torrat que es triturarà amb tots els ingredients.
No hay comentarios:
Publicar un comentario