2 tarrines de 250g de mascarpone (formatge)
20 “Bocaditos de Gloria” de Dulcesol
5 rovells d’ou
100 g de sucre mòlt (en pols)
1 cullerada sopera de vainilla ensucrada
200 ml de cafè de cafetera
Cola Cao
Temps de preparació:
30 minuts aprox.
Recomanacions:
Aquesta pastís ha d’estar sempre a la nevera, ja que els ous són crus.
Preparació:
Es posa la cafetera de cafè al foc, per tenir-lo quan ho necessitem.
En un bol prepararem la crema tirant els rovells de l’ou, el mascarpone, el sucre mòlt i la vainilla. Ho remenem amb una cullera de fusta, fins que la barreja quedi ben cremosa, i sense grumolls.
Tallarem les glòries longitudinalment en dues parts iguals.
Cobrirem el fons d’un motlle d’alumini de 25 x 18 x 5 cm aprox. amb una capa de glòries tallades. “Rociaremos” amb una mica de cafè per sobre, sense deixar-les massa mullades.
Posarem una capa amb 2/3 de la crema que hem fet, i tornarem a posar una altra capa de glòries que també mullarem amb una mica de cafè.
Amb el terç restant de la crema cobrirem el pastís i “empolsegarem” amb el cola cao per sobre.Ho taparem amb paper d’alumini i ho posarem a la nevera, fins el moment de servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario