1 col de paperina
½ kg patates
150 g cansalada Temps de preparació:
1 hora i mitja aprox.
Recomanació:
També podem afegir qualsevol tipus de bolet (fredolics, rossinyols, ...) saltejats a la paella amb oli d’oliva.
Preparació:
Agafarem la col, la rentarem i la tallarem a trossos petits, i es posa a bullir a una olla que hi hagi uns 4 litres d’aigua, deixant-la bullir uns 30 minuts.Seguidament, s’hi tiren les patates pelades i es deixen bullir 30 minuts més. Es tira mitja cullerada de sal.
Quan estan les patates i la col cuites, s’escorren i en una cassola i amb una llosa plana de fusta es xafen bé.
En una paella posarem al foc la cansalada tallada a tiretes petites amb una mica d’oli i la fregirem. Quan estigui ben roseta la tirarem amb el suquet pel damunt del trinxat de patata i col.
Una altra forma de servir-lo, és amb una cullera agafar el trinxat de patata, col i la cansalada que tenim, donar-li forma de truita a la francesa i passar-ho tot per la paella.
No hay comentarios:
Publicar un comentario