2 de febrero de 2013

Crêps amb bolets (4 persones)


   

Ingredients: 
      
Per fer la crêp mirar la recepta de les crêps en els postres punt 7.

400 gr. de bolets
oli d'oliva
4 dents d’all
sal
julivert
250 ml. crema de llet

Temps aproximat

45 minuts       



Preparació:

Primer farem els bolets en una paella, hi posarem l’oli, els alls sencers, quan estigui l’oli calent hi afegirem els bolets els sofregirem a foc lent, els hi tirarem  las sal. Un parell de minuts avants de que estiguin fets hi tirarem el julivert, la meitat de la crema de llet  i els reservarem.

Els bolets els podem fer  quan els collim i congela’ls ja fets sense la crema de llet i així avançarem feina.
                 
En un bol hi posarem la crema de llet uns quants bolets y una mica de sal i ho passarem per la “minipimer”.
El posarem en un bol hi ho posarem al foc fins que comenci a bulli.

Farem la crêp, la farcirem amb els bolets i l’adornarem amb la crema de llet que ens ha quedat i a la que l’hi haurem afegit uns quants bolets.


No hay comentarios:

Publicar un comentario